Over ons

 

Peter Flohr


View Peter Flohr's profile on LinkedIn

Na een opleiding en een jarenlange ervaring in de automatisering ('68-'77) ben ik in 1977 overgestapt naar de universitaire wereld. In 1981 studeerde ik af in de Sociologie (Erasmus Universiteit Rotterdam). Mijn voornaamste afstudeervakken zijn Onderwijssociologie en Methoden & Technieken van onderzoek.


Vanaf 1977 tot en met 1999 ben ik werkzaam geweest bij de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Tilburg als manager onderzoek en onderzoeksondersteuning.
In 1985 ben ik parttime gestart met ons bureau voor toegepast onderzoek en onderzoeksondersteuning. Sinds 1999 werk ik fulltime voor bureau Flohr & Verheijen.


Mijn ICT-achtergrond en ervaring op het gebied van toegepast onderzoek zijn een belangrijk fundament voor de activiteiten van ons bureau.


Naast mijn werk ben ik actief in de lokale politiek als gemeenteraadslid in Loon op Zand, met een brede interesse voor bestuur en beleid en onderwerpen uit het sociale domein.
 

 

Nanny Verheijen

View Nanny Verheijen's profile on LinkedIn

In 1988 ben ik ingestapt in wat toen nog bureau Flohr heette. Voordien was ik jarenlang actief op het gebied van managementondersteuning en deed ik onbezoldigd bestuurswerk.


Mijn activiteiten voor de firma ben ik begonnen met ontwikkelen en geven van PC-trainingen. Inmiddels is onderzoeksondersteuning in alle facetten mijn taakgebied. Gegevens verzamelen, in databases verwerken en statistische analyses horen daarbij. Evenals het verzorgen van eindrapportages, al dan niet met presentaties in grafieken. Door het genoegen wat ik beleef in ordenen van gegevens en werken met cijfers ben ik ook verantwoordelijk voor de financiële administratie.


Je maatschappelijk verantwoordelijkheid nemen als ondernemer vind ik belangrijk, reden waarom ik mij onder meer heb ingezet voor de Beursvloer Loon op Zand.
 Naast werk en andere maatschappelijke activiteiten, lees en fiets ik graag, speel ik mahjong en geniet ik van kinderen en kleinkinderen.